کل نماهای صفحه

۱۳۹۴ تیر ۱۵, دوشنبه

کلافوتی گیلاس Cherry Clafoutis




ایده این دسر خوشمزه رو از روی این ویدیو که توی فیسبوک اشتراک گذاری

کرده بودم گرفتم و دوست داشتم درستش کنم.



کلافوتی یه دسر بسیار راحت و خوشمزه فرانسوی هست این دسر در واقع یه

نوع کیک میوه هست که سریع آماده میشه و خیلی خیلی هم خوشمزست .

با میوه های تابستونی مثل گیلاس ، آلو، شلیل، زردآلو، هلو و ...... درست میشه.

میشه با بستنی وانیلی سرو ش کرد.(  با خامه زده شده هم سرو می شه).

البته معمولا این دسر رو گرم  و تو همون ظرفی که درست شده سرو می کنن.

من اولین بار چند سال پیش تو یه برنامه اشپزی خارجی دیدم و 

سرآشپزش تو قالبهای یک نفره با آلو درست کرد. 



توی ویدیویی که لینکش رو گذاشتم تمام مراحل کار خیلی واضح نمایش داده شده

برای همین من از مراحل کار عکسی نگرفتم.





مواد لازم:


گیلاس : 600 گرم ( sweet cherry)

تخم مرغ : 4 عدد

شیر: 1 پیمانه (240 گرم)

شکر: 1/2 پیمانه ( 100 گرم)

شکر اضافی برای پوشش دادن قالب : 2 قاشق سوپ خوری

آرد: 3/4 پیمانه (100 گرم)

وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

عصاره بادام: 1/2 قاشق چایخوری

نمک: 1/4 قاشق چایخوری

کره اب شده : 2 قاشق غذا خوری (30 گرم)

کره اضافی برای چرب کردن قالب : به میزان لازم

پودر قند برای پاشیدن روی کلافوتی : به میزان لازم








طرز تهیه:



هسته های گیلاس رو بگیرین ..قالب گرد 26 سانتی متری رو خوب با مقداری کره چرب کنین

و با دو قاشق غذاخوری شکر خوب همه قالب رو پوشش بدین.

گیلاسهای هسته گرفته رو بچینین توی قالب تا جایی که یه لایه کف قالب پوشش داده بشه.

تخم مرغها رو به همراه شکر با همزن دستی یا برقی بزنین تا خوب مخلوط بشه

و بعد نمک رو بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.بعد ارد رو اضافه میکنیم

و خوب هم میزنیم تا جایی که هیچ گلوله ای داخل مایه باقی نمونه و بعد عصاره بادام و وانیل

رو اضافه کرده و هم میزنیم و در حین هم زدن کم کم شیر رو اضافه میکنیم و

همچنان به هم زدن ادامه میدیم و بعد هم 2 قاشق کره ذوب شده رو اضافه کرده و هم میزنیم 

مایه اماه شده رو به ارومی روی گیلاسها میریزیم و قالب رو میزاریم

توی فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کردیم

 به مدت تقریبی 40 تا 45 دقیقه و یا تا جایی که روش طلایی بشه .

بعد از این مدت از فر خارج میکنیم و میزاریم خنک شه .

روش رو با پودر قند پوشش میدیم و نوش جان میکنیم

کیک هایی که میوه ای هستن بهتره بزارین کامل خنک بشه و بعد برش بزنین...

اگه عصاره بادام نداشتین میتونین حذفش کنین.





فقط دوستان يه نکته رو همينجا متذکر بشم کلافوتي بافتش اصلا شبيه کيک نيست چون

نسبت تخم مرغش به ارد خيلي بيشتره ...بافتش بيشتر شبيه پنکيک هست تا کيک نمي دونم

کاکاي شمالي رو ديديد يا نه اين بيشتر بافتش شبيه کاکا هست و يه طعم مثل کاکا داره

به اضافه اينکه ميوه هم توش هست اين رو گفتم چون دوستاني که 

درست کرده بودن فکر ميکردن بايد مثل کيک بشه.

۴ نظر:

  1. وای ی ی ی یعنی اون قسمت که گفتی بستنی کنارش باشه
    همچین دهنم آب افتاد که نگووو
    عاشق این سبک کیکها هستم که با همون بستنی نام برده سرو شه
    یوم یومممممم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خودمم کیک های این چنینی رو دوست میدارم گیلدا جون ولی بستنی توی خونه نداشتم جات خالی عزیزم

      حذف
  2. به به ، من عاشق کیک های این مدلی پر میوه هستم
    خیلی عالی شده ، دست گلت درد نکنه و نوش جونتون <3

    پاسخحذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...